Καλως ήλθατε στο ιστολόγιο μου. Εδώ θα βρείτε ιδέες για χειροτεχνίες που συνεχώς αυξάνονται.
Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό λεύκωμά μου , απολαύστε τον καρπό της προσπάθειάς μου , αξιολογήστε την χωρίς ενδοιασμό ( όλα τα σχόλια ευπρόσδεκτα ) και αν κάτι σας αρέσει μπορείτε να το προμηθευτείτε . Σας ευχαριστώ πολύ !
Αγγελική

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ! ! !

 Σήμερα που η οικονομική κρίση  έχει σαρώσει τους πάντες και τα πάντα μια νέα οικονομική πρόταση ήρθε να προστεθεί στο κατάλογο των γυναικείων αξεσουάρ και να δώσει λύση στις δημιουργικές και σύγχρονες γυναίκες. Δείτε πως με απλά υλικά που βρίσκονται σπίτι σας και που πολλές φορές τα στέλνουμε στην ανακύκλωση, μπορούμε να φτιάξουμε τις χάντρες μας για τα κολιέ, τα σκουλαρικια, τα βραχόλια και ο,τι αλλο φανταστείτε...


 




Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες απο την προσωπική μου δουλειά. Δοκιμάστε το δεν θα χάσετε...





Ελπίζω να σας βοήθησα... Καλή Επιτυχία....


Κυριακή 15 Απριλίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ! ! !


                                                   ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ !!!     

ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!
                                                          Χ Ρ Ο Ν Ι Α    Π Ο Λ Λ Α!!!

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ

Γεια σας αγαπημένοι μου φίλοι... Συγγνώμη για την αδήλωτη "εξαφάνισή " μου αλλά εχω δυο λόγους. Ο πρώτος είναι πως έχει κάποιο πρόβλημα ο υπολογιστής μου (και αυτη τη στιγμή που σας γράφω είναι απο δανεικό) και ο δεύτερος είναι πως υπάρχουν στιγμές στη ζωή σου, που θες να αποτραβηχτείς απο όλα γύρω σου και να απομονωθείς. Όμως σε αυτή την φάση που πέρασα και που ακόμα μπορώ να πω περνάω δεν έπαψα να ασχολούμαι όλο και με κάτι... ελπίζω να σας τα δείξω κάποια άλλη στιγμή.
Τώρα όμως επειδη πλησιάζει η Ανάσταση του Κυρίου μας και το πολυπόθητο για όλους μας Πάσχα είπα να σας δείξω μερικές απο τις λαμπάδες που έφτιαξα.









Λαμπάδα απο αγνό φύλλο κυρήθρας.

Λεπτομέρειες στολισμού.
 Αυτά για σήμερα. Ελπίζω να τα πουμε σύντομα . Καλή και Μεγάλη Εβδομάδα. Πολλά φιλιά σε όλους σας...