Καλως ήλθατε στο ιστολόγιο μου. Εδώ θα βρείτε ιδέες για χειροτεχνίες που συνεχώς αυξάνονται.
Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό λεύκωμά μου , απολαύστε τον καρπό της προσπάθειάς μου , αξιολογήστε την χωρίς ενδοιασμό ( όλα τα σχόλια ευπρόσδεκτα ) και αν κάτι σας αρέσει μπορείτε να το προμηθευτείτε . Σας ευχαριστώ πολύ !
Αγγελική

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΦΤΙΑΞΤΕ ΔΩΡΑΚΙ - ΚΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Η΄ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ

Πριν λίγες μέρες η μικρή μου κόρη είχε τα γενέθλιά της. Τυχαία λίγες μέρες νωρίτερα είχα ανακαλύψει τρία πακέτα ανεμόμυλους που είχαν περισσέψει απο την βάπτισή της και τους οποίους είχα αγοράσει και έφτιαξα μόνη μου για μπομπονιέρες. Τότε ήταν πολύ μόδα οι ανεμόμυλοι και είχα θέμα παιδικα καδράκια και ανεμόμυλους.
Τώρα είχε τα γενέθλια της και ήθελε να κεράσει κάτι τους φίλους της. Ξεφύγαμε πια απο το νηπιαγωγείο αλλά μας έχει μείνει μια μικρή δόση... Έτσι για να μη μείνει με το παράπονο πήρα διάφανη ζελατίνα για τύλιγμα, κορδέλες, καραμέλες, σοκολατακια διαφόρων ειδών, smartakia και να το αποτέλεσμα. Περιττό να σας πω η μικρή και οι συμμαθητές της ξετρελάθηκαν...






Εγώ αυτό που μου εχει απομείνει να πω είναι "ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ..."

3 σχόλια:

  1. Καλώς σε βρήκα πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου!!!Το σπιτάκι σου είναι υπέροχο!!!Θα σε παρακολουθώ και σε περιμένω και στο δικό μου σπιτάκι να τα λέμε!!!Φιλάκια και καλή σου μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που σε συναντώ!Φανταστικό κέρασμα για τα παιδάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή